Tegelkruisjes

Heb je een klusopdracht openstaan maar kun je nog niet beginnen omdat je nog niet over het juiste materiaal beschikt? Tegelnivelleersysteem.nl is je graag van dienst. Wij beschikken over een breed assortiment aan klusmateriaal voor vloer- en wandtegels. Met het juiste materiaal voorkom je oneffenheden of hoogteverschillen tussen jouw vloer- of wandtegels. Integendeel, door gebruik te maken van één van onze tegelkruisjes ben je straks voorzien van een mooie vlakke wand of vloer.

Tegelkruisjes gereedschap

Tegelkruisjes zijn een onderdeel van tegel levelling systemen, wat je misschien kent als het tegelnivelleersysteem. Wanneer je de juiste tegelkruisjes in huis haalt biedt dit een oplossing voor niet gelijkliggende of wegzakkende vloer- en wandtegels. Bij gebruik van tegelkruisjes voorkom je dat je onnodige fouten maakt en creëer je een strak oppervlak.

Tegelkruisjes - tegelnivelleersysteem.nlHoe werken tegelkruisjes?

Een veel voorkomende fout bij het betegelen van vloer of wand ontstaat tijdens het droogproces. Tijdens een droogproces kan er namelijk krimp ontstaan, dat verzakkingen en oneffenheden veroorzaakt. Dit is iets wat je natuurlijk wil voorkomen en dit kan ook; door gebruik te maken van de juiste tegelkruisjes.

Het aanbrengen van tegels is een proces waarbij je jezelf geen fouten kunt permitteren. Het proces begint door eerst de tegellijm aan te brengen, waarbij het belangrijk is dat je dit geleidelijk doet en vooral niet te veel. Breng hier vervolgens de tegel op aan. Nu komt het punt waarbij we de tegelkruisjes erbij pakken. We plaatsen de kruisjes tussen de tegels en de volgende tegel plaats je hier strak tegenaan.

De volgende stap is het plaatsen van de clips. De bijbehorende keg druk je dan door de opening van de clip. Om de vloer of wand af te ronden brengen we de tegels op gelijke hoogte, waarvoor je de speciale aandruktang gebruikt. Heb je deze stappen nauwkeurig gevolgd? Dan kijk je nu naar een mooie strakke vloer of wand.

Voordelen van tegelkruisjes:

  • Geen oneffenheden of hoogteverschillen
  • Geen verzakte of verschoven tegels
  • Snel en foutloos leggen
  • Eenvoudig te verwijderen
  • Handig bij grote tegels
  • Zowel horizontaal als verticaal leggen
  • Eenvoudig proces
  • Vlak en strak resultaat
  • Tegels sluiten naadloos aan

Tegelkruisjes bestellen

Wil je nog beter en efficiënter tegelen? Dan is het belangrijk dat je het juiste materiaal in huis haalt. Gelukkig kunnen wij bij Tegelnivelleersysteem alles direct uit voorraad leveren, zodat je alles snel in huis hebt.

Heb je nog vragen over onze producten of het bestelproces? Bel dan naar 0492-700262 of mail direct naar info@tegelnivelleersysteem.nl. Meteen tegelkruisjes bestellen in onze webshop kan natuurlijk ook.

Bovendien, als u bij ons besteld, wordt het dezelfde dag nog verzonden. Bij alle bestedingen boven €70 geldt er gratis verzending.

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter
toegevoegd aan je winkelwagen! Direct naar betalen
Wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Registreren