Nivelleersysteem vloer

Heb je een tegelklus voor een nieuwe vloer op de planning staan maar ben je nog op zoek naar het benodigde materiaal? Zoek dan niet verder, bij tegelnivelleersysteem.nl ben je aan het juiste adres. Voor elke tegelklus hebben wij het juiste materiaal in huis! Door het juiste materiaal te gebruiken voorkom je straks oneffenheden of hoogteverschillen tussen jouw tegels. Je wilt straks natuurlijk een mooie vlakke vloer in huis.

Wat is een vloer nivelleersysteem

Er bestaan meerdere problemen die voor kunnen komen bij het plaatsen van vloertegels. Deze problemen kunnen bijvoorbeeld ontstaan tijdens het droogproces. Zo wil je voorkomen dat er tijdens het droogproces krimp ontstaat dat zorgt voor oneffenheden en verzakkingen zorgt. In het ergste geval moet je de vloer dan weer opnieuw tegelen. Dit probleem kun je voorkomen door het juiste materiaal in huis te halen, namelijk een nivelleersysteem voor vloeren.

Stappen vloer nivelleersysteem

Allereerst breng je de tegellijm aan, let erop dat je niet te veel lijm op de tegels aanbrengt. Te veel lijm zal zorgen voor overbodige lijmresten aan de zijkanten van de tegels.

Vervolgens breng je de vloertegel aan. De volgende stap is direct een belangrijke, namelijk dat je de clips onder de tegels schuift en de volgende tegels hier nauw op aanbrengt. De clips zijn voorzien van een opening, door deze opening druk je vervolgens de bijbehorende keg. Nu is het tijd om de speciale aandruktang erbij te pakken om de tegels op gelijke hoogte te brengen.

Wanneer je deze stappen zorgvuldig uitvoert, beschik je straks over een mooie en strakke vloer.

Nivelleersysteem vloer benodigdheden

Wanneer je bij het plaatsen van een vloer ervoor kiest om gebruik te maken van een nivelleersysteem zijn er enkele benodigdheden. Deze noodzakelijke voorwerpen bestaan uit keggen, clips en een metalen of kunststof tang. Het is niet nodig om al deze voorwerpen los aan te schaffen, deze behoren allemaal tot het Fix Plus pakket. Dit pakket is geschikt voor zowel ervaren als minder ervaren tegelzetters.

Voordelen nivelleersysteem vloeren:

  • Geen oneffenheden of hoogteverschillen
  • Geen verzakte of verschoven tegels
  • Snel en foutloos leggen
  • Eenvoudig te verwijderen
  • Handig bij grote tegels
  • Zowel horizontaal als verticaal leggen
  • Eenvoudig proces
  • Vlak en strak resultaat

Contacteer Tegenivelleersytseem.nl

Ga je binnenkort een nieuwe vloer tegelen maar ben je nog op zoek naar het juiste materiaal? Zoek dan niet verder, tegelnivelleersysteem.nl is je graag van dienst. Wij beschikken over een breed assortiment aan nivelleersystemen om jouw tegelklussen zo eenvoudig mogelijk te maken. Heb je verder nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Dit kan telefonisch op 0492-700262. Stuur je liever een mail, dan kun je ons bereiken op info@tegelnivelleersysteem.nl.

Bovendien, als je bij ons besteld, wordt u bestelling dezelfde dag nog verzonden en heb je hem de volgende dag in huis! Bij alle bestedingen boven €70 geldt er gratis verzending.

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter
toegevoegd aan je winkelwagen! Direct naar betalen
Wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Registreren