Fix Plus Levelling

Wanneer je van plan bent een tegelvloer te leggen is het natuurlijk belangrijk dat deze mooi strak ligt. Hoogteverschillen zijn een echte kriem. Door middel van Fix Plus Levelling behoort dit probleem tot de verleden tijd. Met dit tegel leveling systeem worden hoogteverschillen tussen vloer- en wandtegels namelijk gemakkelijk voorkomen.

Fix Plus Levelling

Fix Plus Levelling is het meest verkochte levelling-systeem van Nederland. Het systeem bestaat uit twee eenvoudige onderdelen, namelijk: clips en keggen. De clips dienen tussen de tegels geplaatst te worden en de bijbehorende keggen worden weer door de opening van deze clips geplaatst. Samen brengen ze de tegels op gelijke hoogte. Een vrij eenvoudig proces waardoor je de tegels gemakkelijk, snel en foutloos kunt leggen.

Het aanbrengen van Fix Plus Levelling

Een Fix Plus Levelling is geschikt voor zowel ervaren als de minder ervaren tegelzetters.

Het systeem is aan te brengen middels zes stappen:

Fix-Plus levellingsystemen

 1. Plaats de levelling clips
  Breng de tegellijm gelijkmatig aan op de gewenste plaats en leg hier vervolgens de tegel op. Plaats daarna de Levelling clips in de vier hoeken van de tegel. Blijf ongeveer 5 centimeter van de kant.
 2. Plaats de tegel tegen de levelling clips
  Breng vervolgens de volgende tegel aan tegen de levelling clips. De ruimte die tussen de tegels ontstaat door middel van de clips is de voegbreedte van uw tegelwerk.
 3. Plaats de keggen
  Schuif de keggen in de opening van de clips.
 4. Druk de keg in de clip
  Druk de keg middels een verstelbare tang in de clip. Dit zorgt ervoor dat de tegels vlak komen te liggen.
 5. Laat de lijm uitharden
  Laat de lijm drogen volgens de aangegeven droogtijd. Het eerder verwijderen van de clips en keggen kan zorgen voor verzakking van de tegels.
 6. Verwijder clips en de keggen
  Wanneer de lijm opgedroogd is kunnen de clips en keggen worden verwijderd. Gebruik hiervoor een rubberhamer of je voeten. Wanneer je jouw voeten gebruikt is het van belang dat je met de richting van de voeg mee schopt.

Fix Plus instructievideo

Zie hieronder de instructievideo van Fix Plus over het eenvoudig vlak aanbrengen van wand- en vloertegels.

Bestel het Fix Plus Levelling pakket

Het Fix Plus Levelling systeem is verkrijgbaar in verschillende pakketten. Ook zijn de clips en keggen los te verkrijgen. Fix PLUS biedt verschillende afmetingen waaronder: 1, 1.5, 2 en 3 mm. Hiernaast zijn er ook clips voor extra dikke tegels en natuurstenen te verkrijgen.

Heb je vragen over het Fix Plus Levelling systeem? Neem dan gerust contact met ons op via 0492-700262 of stuur een mail naar info@tegelnivelleersysteem.nl.

1
whatsapp-profilepicture
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. Momenteel zijn we gesloten, maar laat gerust een berichtje achter
toegevoegd aan je winkelwagen! Direct naar betalen
Wachtwoord vergeten?

Nog geen account?

Registreren